Realigro.nl is de eerste wereldwijde vastgoedzoekmachine waarmee u advertenties van te koop staande panden kunt zoeken in Mali

Onroerend goed te koop in Mali

Mali is een West-Afrikaanse staat binnen en ingesloten. Mali grenst in het noorden aan Algerije, in het oosten aan Niger, in het zuiden met Burkina Faso en Ivoorkust, in het zuidwesten met Guinee en in het westen met Senegal en Mauritanië

De hoofdstad is Bamako.

De residentiële markt, met name op het gebied van ACI 2000, Badalabougou en Cité du Niger, biedt verschillende woningen te koop aan in Mali.

 

ACI 2000 is het gebied van de oude luchthaven, het is een merkbaar commercieel gebied en langs de hoofdstraten zijn er enkele van de grootste gebouwen van Bamako.

Badalabougou is de andere kant van de rivier, het is een ouder gebied.

Cite du Niger is een eiland in de rivier de Niger. Het is een stil en veilig gebied.

In de afgelopen tien jaar is er een sterke ontwikkeling van het vastgoed in Bamako geweest en de stad is aanzienlijk gegroeid, vooral met betrekking tot onroerend goed te koop in Mali.

Een klein maar interessant probleem met betrekking tot de markt van onroerend goed te koop in Mali is Ségou, een stad met iets meer dan 130.000 mensen.

Ségou staat bekend om de rijkdom van de fascinerende Franse koloniale architectuur.

 
 
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB